Got Hacked

Hogyan működik?

Megrendelés, majd belépési adatok megadása egy titkosított űrlapon

1

Megkezdjük a honlapod átvizsgálását és megtisztítását

2

Frissítjük weboldalad és elvégzünk pár biztonsági beállítást

3

4

Amennyiben feketelistára került weboldalad, jelezzük az adott szolgáltatónál, hogy vizsgálják újra és töröljék a listáról

5

Örülsz, mert weboldalad újra biztonságos! Az erről készült riportot el is küldjük, ami igazolja, hogy megtisztítottuk a kártékony kódoktól és elvégeztük a szükséges biztonsági beállításokat.

Gyakran ismételt kérdések

Ahhoz hogy weboldalad helyreállítását el tudjuk kezdeni, mindenképp szükségünk lesz honlapod tárhely belépési adataira, ami többynire az FTP és cPanel (vagy valamilyen más adminisztrációs felület) hozzáférési információit jelenti. Ezenfelül szükségünk lesz a WordPress adminisztrációs felületére történő belépéshez szükséges adatokra is.

Részben. A megtisztítás folyamán használunk automata rendszereket, de minden esetben szükséges egy képzett szakember az esetleges sérülékenységek, illetve további fertőzések felkutatása céljából.

Minden eset más és más, van, hogy pár óra alatt végzünk a feladattal, de akadt már olyan eset is, amikor egy teljes napot vett igénybe a helyreállítási folyamat. Kollégáink mindent megtesznek, hogy a lehető leghamarabb megtisztítsák weboldalad.

Igyekszünk a honlap működésének korlátozása nélkül megtisztítani weboldalad, de a legtöbb esetben már a honlapod feltörésének okán nem működnek egyes funkciók. Ilyenkor olyan rendszerszintű fileok kerülnek módosításra, felülírásra, amik önmagukban okozhatnak leállást vagy hibát a weboldalad megfelelő működéséhez képest.

Bízd ránk
vállalkozásod weboldalát