WordPress tárhely és karbantartás

Hogyan működik?

Ahhoz hogy weboldalad a számodra fontos célt szolgálja, szükség van egy sor olyan műveletre és beállításra, amit érdemes profi csapatra bíznod. Például ránk. Mi azért vagyunk, hogy ne kelljen többé aggódnod oldalad teljesítménye és biztonsága miatt valamint azért, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki belőle.

WordPress cloud szerver

Megrendelés után automatikusan elindul weboldalad saját szervere, amit kifejezetten WordPress-re optimalizáltunk. Az osztott tárhellyel szemben itt nem kell attól félned, hogy más ügyfelek weboldalai miatt a Te honlapod is belassul, vagy a nem megfelelően karbantartott szervernek köszönhetően, könnyű célponttá válsz hackerek számára. Nálunk weboldalad dedikált erőforrásokat és fokozott biztonságot kap.

  • PHP7
  • NGINX
  • MariaDB
  • HTTP/2
  • sFTP
  • Tűzfal

Teljesítmény javítás és biztonsági beállítások

Ha valami közös a Google-ben és látogatóidban, akkor az, hogy utálják a lassú és fertőzött weboldalakat. Ezekért a Google akár meg is büntethet, legrosszabb esetben ki is zárhat a találati listából. Mi gondoskodunk weboldalad betöltési sebességéről és biztonsági beállításairól a maximális felhasználói élmény érdekében.

Rendszeres mentés és frissítések

Weboldalad folyamatosan monitorozzuk biztonsági rések felkutatása és befoltozása érdekében, valamint heti rendszerességgel frissítjük az általad használt bővítményeket és a WordPress alaprendszerét. Ezenkívül naponta készül egy biztonsági mentés, amit 90 napra visszamenőleg megőrzünk, így egy kattintással bármikor visszaállíthatjuk honlapod egy régebbi állapotát.

Dőlj hátra, intézünk mindent

A hatékony és gyors munkavégzéshez hatékony és gyors kommunikációra van szükség. Ügyfélszolgálati rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy számodra a lehető legkényelmesebb legyen a feladatkiadás. Felmerülő kérdéseidet, kéréseidet elküldheted e-mailen, chaten, Slacken vagy akár Facebook Messengeren keresztül is. Üzeneteid egy helyre érkeznek és minden esetben a lehető leggyorsabban fogunk rájuk válaszolni.

Mosolyogj!

Mivel üzleti modellünk fontos alapkövei a transzparencia és ügyfél-elégedettség, minden elvégzett feladat után, automatikusan küldünk egy linket, amin keresztül értékelheted munkánkat. Előfizetőink véleménye, valós időben, százalékos formában weboldalunkon is megjelenik, ezért mindent megteszünk, hogy elégedett legyél az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Nálunk valóban nem üres frázis, hogy számít a véleményed!

És még minden más,
amire egy WordPress weboldaladnak
szüksége lehet

Bízd ránk
vállalkozásod weboldalát